header_concordia.png
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Belangrijk nieuws
10 jul 0 Reacties

memoriaal Alexander Simons indrukwekkend

Nieuwsafbeelding

Het was zaterdag 6 juli geweldig op het veld en langs de lijn bij de memorial voor Alexander Simons. Iedereen bedankt voor alle support.

lees meer..
5 jul 0 Reacties

Vacatures

Nieuwsafbeelding

Vele handen maken licht werk...
De Technische Commissie van Concordia is op dit moment zwaar onderbezet en heeft dringend ondersteuning nodig van leden of ouders van leden die graag een steentje bij willen dragen aan het reilen en zeilen van onze mooie vereniging. Doordat het werk nu bij een handjevol mensen terecht komt kunnen we

lees meer..
29 jun 0 Reacties

Teamindelingen Jongste Jeugd

Nieuwsafbeelding

Hallo allemaal,
De teamindelingen voor de jongste jeugd zijn nu te vinden op de website van RHC Concordia, www.rhcconcordia.nl. Rechtsboven kun je inloggen op Lisa-team, hiervoor heb je je lidnummer en wachtwoord nodig. Mocht je het wachtwoord vergeten zijn, dan kun je via "wachtwoord vergeten" een tijdelijk wachtwoord opvragen.

lees meer..
6 jun 0 Reacties

MEDEDELINGEN JONGSTE JEUGD

Nieuwsafbeelding

(INSTROMERS, F3-, E6- en E8-TALLEN)
Het hockeyseizoen is helaas al bijna afgelopen. Wij hebben enorm genoten van jullie enthousiasme en wat hebben jullie weer veel bijgeleerd het afgelopen seizoen! Dit alles dankzij de inzet van al jullie trainers en coaches. Hieronder zetten we nog een aantal belangrijke data voor jullie op een rijtje:

lees meer..
16 mei 0 Reacties

Rookbeleid bij RHC Concordia

Nieuwsafbeelding

Rookbeleid RHC Concordia:                                           Vanaf mei 2019 richt Concordia zich nog meer op gezondheid. We willen kinderen het goede voorbeeld geven als ze bij ons sporten. Dit betekent dat we ons

lees meer..
Overig nieuws

Heren 1 & Dames 1

Heren 1  - N.S.H.C. Apeliotes 8 sep n.n.b. Thuis Info
Dames 1  - V.M.H.C. Basko 8 sep n.n.b.  Thuis Info