Vacatures voorjaar 2023

"De club, dat ben je zelf”

Een vereniging staat of valt met de inzet van vrijwilligers. Bij Concordia zijn gelukkig elke  veel vrijwilligers bereid zich voor onze/hun vereniging in te zetten. Zonder hen zouden een heleboel zaken niet mogelijk zijn en het is namelijk meestal ook hartstikke leuk om met elkaar in een goede sfeer dingen voor elkaar te krijgen. Op dit moment merken we echter dat we handen tekort beginnen te komen. Onderstaand een overzicht van huidige vacatures waar we dringend mensen voor zoeken. 

Hoe meer vrijwilligers, hoe minder tijd het voor eenieder kost en hoe meer zaken we voor elkaar kunnen krijgen. Plannen genoeg, nu de mensen nog. REAGEER SNEL, we hebben je echt nodig !

VACATURES VRIJWILLIGERS:

Commissieleden materialencommissie:

Wie helpt mee om onze materialen helemaal up-to- date en spik en span te houden? Enkele uurtjes per maand, met een piekje tegen seizoeneinde als alles ingeleverd en start van het seizoen als alles weer uitgereikt wordt, goed bijhouden is het halve werk.  Denk aan periodieke bestellingen, inventarisatie, of snelle actie als er iets kapot gaat of extra nodig is bij trainingen of teams. 

Meer info via [email protected]

Commissieleden Accommodatiecommissie:

We zoeken aanpakkers, praktijkmensen en meedenkers, die samen ons complex  willen helpen renoveren en vernieuwen. 

Meer info via Eric van Dijk via [email protected]

Coördinatie vrijwilligers:

Er zijn een heleboel ouders familie of kennissen die willen helpen bij Concordia. Maar hoe bereik je nu de juiste persoon op het juiste moment. Hoe zorg je dat je bemensing hebt als er een klus moet worden geklaard. Daarvoor is organisatie en coördinatie nodig. Lijkt jou het leuk veel contact te hebben binnen de vereniging met eenieder die wel als vrijwilligers actief wil zijn, maar nog misschien niet precies weet wat en hoe? Meld je dan aan via [email protected]

Barhoofden WEEKEND:_ Er zijn nog vrijwilligers nodig_

De Barcommissie van RHC Concordia zoekt nieuwe enthousiaste vrijwilligers die als BARHOOFD het team in de weekenden op zaterdag of zondag willen komen versterken. Als Weekend Barhoofd ben je gemiddeld 4 à 5 keer per seizoen één dagdeel van circa vier  uur aanwezig op zaterdag, (incidenteel op zondag). Planning in gaat in overleg met de barcoördinator. Nu ook nog in Venlo, straks meer en meer vanuit Roermond

Elk weekend zijn we op zaterdag en zondag afhankelijk van de ondersteuning van een aantal enthousiaste Barhoofden  om deze gezelligheid en gastvrijheid mogelijk te maken. Als weekend barhoofd maak je de hulpouders wegwijs en zorgt voor  een gastvrije en vriendelijke sfeer voor  onze leden en gasten in het clubhuis. Ons clubhuis is dé centrale plek van onze vereniging. Hier zorgen we voor gezelligheid, feesten we en kunnen we genieten van een hapje en een drankje.  Ook voor onze inkomsten zin we grotendeels aangewezen op de wekelijkse kantineomzetten. Vanuit het team denk je daarnaast  ook mee over bv. het assortiment en mogelijkheden om ons clubhuis op allerlei manieren open te stellen voor onze gasten.

ACTIEF bijdragen  aan de gezelligheid van onze club?!  Meld je dan snel aan en mail [email protected]

Organisatietalent voor Activiteitencommissie:- WIE HELPT ER MEE_

Nu de werkzaamheden aan de velden in volle gang zijn er er weer meer en meer kan wordt het tijd voor feesten en activiteiten. Vind jij het leuk om hier mee te helpen bij de organisatie of heb je wilde plannen voor fun en plezier bij Concordia meld je dan aan, stuur gauw een mailtje naar [email protected] !!

Wie gaat de webshop van Concordia regelen?

Samen met onze sponsoren Posno_Sport/ Reece willen we graag op korte termijn een volledige en actuele webshop realiseren. Wie gaat zich hier op storten?

Stuur een mailtje naar [email protected] zodat we dit kunnen regelen.CONCORDIA zoekt jou

HELP mee, Dé familieclub mét Ambitie rekent op je hulp.