Vacatures

"De club, dat ben je zelf”

Een vereniging staat of valt met de inzet van vrijwilligers. Bij Concordia zijn gelukkig elke  veel vrijwilligers bereid zich voor onze/hun vereniging in te zetten. Zonder hen zouden een heleboel zaken niet mogelijk zijn en het is namelijk meestal ook hartstikke leuk om met elkaar in een goede sfeer dingen voor elkaar te krijgen. Op dit moment merken we echter dat we handen tekort beginnen te komen. Onderstaand een overzicht van huidige vacatures waar we dringend mensen voor zoeken. Hoe meer vrijwilligers, hoe minder tijd het voor eenieder kost en hoe meer zaken we voor elkaar kunnen krijgen. Plannen genoeg, nu de mensen nog.


VACATURES VRIJWILLIGERS:

Commissieleden materialencommissie:

Binnen de materialen commissie is van alles te doen, er moeten bestellingen gedaan worden, zaken geïnventariseerd worden, lockers verdeeld worden  en als er iets kapot gaat of extra nodig is bij trainingen moet er actie ondernomen worden. Wie helpt mee om onze materialen helemaal up-to- date en spik en span te houden? Enkele uurtjes per maand, met een piekje tegen seizoeneinde als alles ingeleverd en start van het seizoen als alles weer uitgereikt wordt, goed bijhouden is het halve werk.

Meer info via [email protected]

Commissieleden Accommodatiecommissie:

Wanneer wordt veld 2 nu eens vervangen; de kleedkamers kunnen ook wel een restauratie gebruiken, alweer de sproei-installatie defect. Deze vragen kom je tegen als je lid wordt van de accommodatie commissie. We zoeken aanpakkers, praktijkmensen en meedenkers, die samen met ons geweldige onderhoud & reparatie team ons complex verder willen helpen verfraaien, vernieuwen of (laten) repareren. 

Meer info via Eric van Dijk, [email protected] 

Barhoofden WEEKEND:

De Barcommissie van RHC Concordia zoekt nieuwe enthousiaste vrijwilligers die als BARHOOFD het team in de weekenden op zaterdag (of zondag ) willen komen versterken. Als Weekend Barhoofd ben je gemiddeld 4 à 5 keer per seizoen één dagdeel van circa vier  uur aanwezig op zaterdag, (incidenteel op zondag). Planning in gaat in overleg met de barcoördinator.

Elk weekend zijn we op zaterdag en zondag afhankelijk van de ondersteuning van een aantal enthousiaste vrijwilligers om deze gezelligheid en gastvrijheid mogelijk te maken. Als weekend barhoofd maak je de hulpouders wegwijs en zorgt voor  een gastvrije en vriendelijke sfeer voor  onze leden en gasten in het clubhuis. Ons clubhuis is dé centrale plek van onze vereniging. Hier zorgen we voor gezelligheid, feesten we en kunnen we genieten van een hapje en een drankje.  Ook voor onze inkomsten zin we grotendeels aangewezen op de wekelijkse kantineomzetten. Vanuit het team denk je daarnaast  ook mee over bv. het assortiment en mogelijkheden om ons clubhuis op allerlei manieren open te stellen voor onze gasten.

 ACTIEF bijdragen  aan de gezelligheid van onze club?!  Meld je dan snel aan en mail [email protected]

HELP mee, Dé familieclub mét Ambitie rekent op je hulp.