Nieuwsbericht

Algemeen

afsluiting Burg. Geuljanslaan, let op!

Nieuws afbeelding 18-3-2021

In opdracht van de gemeente Roermond werkt Besix Infra aan de Reconstructie van de Burgemeester Geuljanslaan – Bisschop Lindanussingel. De werkzaamheden hebben natuurlijk ook invloed op de bereikbaarheid van Concordia.


Vanaf maandag 22 maart, 7.00 uur starten de werkzaamheden in fase 2 zoals weergegeven op de foto. Ze werken aan de rijbaan en aan het voet- en fietspad. De weg is gedurende 7 weken afgesloten voor doorgaand autoverkeer.! Voetgangers en fietsers kunnen wel het werkvak passeren. Autoverkeer wordt zeer beperkt.


Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden zijn woningen langs de weg en ons complex te allen tijde te voet of per fiets bereikbaar via het bestaande trottoir of de loopschotten. 

De parkeerplaats bij Concordia is slechts beschikbaar voor werkverkeer en moeilijker bereikbaar. Bij werkzaamheden aan de rotonde bij de parkeerplaats komt er een tijdelijke doorsteek door het gras (langs de rotonde) zodat de parkeerplaats wel te allen tijde bereikbaar blijft voor auto’s, fietsers en voetgangers.. Er staat een video presentatie over de werkzaamheden online op de BESIX Infra Omgevingsapp, facebookpagina en het Besix Infra Nederland Youtube kanaal.


Excuses voor het ongemak, we proberen zo goed mogelijk bereikbaar te zijn.

Informeer ook de kinderen die met de fiets komen en laat hen extra voorzichtig zijn!


Bestuur RHC Concordia.


Bijlage