Nieuwsbericht

Algemeen

afsluiting Burg. Geuljanslaan, UPDATE

Nieuws afbeelding 20-4-2021

Beste allemaal,

In opdracht van gemeente Roermond realiseert Besix Infra Nederland het project ''Burg Geuljanslaan - Bis Lindanussingel'' te Roermond, hiervan hebben wij u reeds eerder op de hoogte gesteld per mail. De wegwerkzaamheden betreffen het reconstrueren van de bestaande rijbaan tussen rotonde de Ster en de Maastrichterweg Roermond. De werkzaamheden aan fase 2A zijn op dit moment in uitvoering zoals reeds eerder aan u gecommuniceerd. Vanaf aanstaande maandag wordt dit deel van de weg weer opengesteld voor verkeer

Fase 2B + 2C gereed

Vanaf woensdag 28 april 7.30 uur wordt de fase 2B + 2C weer opengesteld voor het verkeer. Dit betreft het gedeelte van de Bis. Lindanussingel tussen de zijstraat Bis. Drehmansstraattot en met de rotonde Burg Hoppenerlaan (nabij de Hockeyclub). De tijdelijke stoplichten nabij de rotonde van de hockeyclub zijn vanaf dat moment niet meer in gebruik, de bereikbaarheid vanuit Herten wordt nu lastiger !

Start fase 3A + 3B

Op woensdag 28 april om 7.30 uur starten de werkzaamheden van fase 3A+3B zoals in onderstaande afbeelding in groen weergegeven. Dit betreft het gedeelte van de Burg Geuljanslaan tussen de rotonde Burg Hoppenerlaan (Hockeyclub) tot aan de Maastrichterweg. Tijdens deze fase wordt het betreffende deel van de rijweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Het doorgaande verkeer dient dan de omleidingsroute te volgen via de Minderbroedersingel en de Maastrichterweg.

Let op, de situatie voor fietsers verandert ook voortdurend, blijf allemaal goed uitkijken !!!

De bereikbaarheid van Concordia is daardoor vanaf woensdag 28 april gewijzigd. Onze hockeyclub is vanaf dan bereikbaar vanaf de nieuw aangelegde rotonde vanaf de zijde van de binnenstad of de zijde van de Burg Hoppenerlaan. Wanneer men vanaf de zijde van Herten komt dient men de omleidingsroute te volgen via de Maastrichterweg – Minderbroedersingel.

In de bijlage de volledige tekst zoals gecommuniceerd aan de bewoners langs de Geuljanslaan.

Wees dus voorzichtig en volg de aanwijzingen op de borden !!!


Bestuur RHC Concordia

Bijlage