Nieuwsbericht

Algemeen

Suggesties Nieuwbouw Clubhuis ??

Nieuws afbeelding 29-9-2022

Beste (ouders van) leden van Concordia,

Maandag 19 september was het dan zover, tijdens de Algemene Ledenvergadering hebben wij aan jullie de eerste plannen gepresenteerd voor het toekomstige clubhuis. Voor de leden die de live presentatie hebben gemist, hebben wij de presentatie van MR. STIR met de schetsen toegevoegd. In verband met de grootte van het bestand is deze via de volgende link te downloaden: https://we.tl/t-T1gXKLRpIg

Zoals aangegeven betrof het een eerste schetsontwerp met een uitgewerkte hoofdopzet waarbij onderdelen nog zijn aan te passen. En daar hebben wij ook jullie input voor nodig.

Jullie willen graag een steentje bijdragen en daarom horen wij graag wat jullie suggesties of aandachtspunten zijn met betrekking tot de nieuwbouw. Alle suggesties zijn welkom!

Echter vanwege de tijdsdruk kunnen wij hier niet te veel tijd voor vrijmaken. Wij willen graag jullie suggesties en opmerkingen vóór 10 oktober aanstaande ontvangen en dat kan naar [email protected].

Wat gaan we met de suggesties doen? Op korte termijn volgt een uitnodiging waarin plenair de suggesties kunnen worden toegelicht. En vervolgens nemen wij als vereniging waar mogelijk de suggesties en opmerkingen mee in ons advies naar de Stichting Hammerveld.

Met vriendelijke groeten,

 

Mede namens het bestuur van RHC Concordia

Eric van Dijk
accommodatie-commissie