Nieuwsbericht

jeugd

Teamindeling 2024/2025 Meiden jeugd (geen jongste jeugd!)

Nieuws afbeelding 9-6-2024

Beste allen, 

De teamindelingen voor de meidenteams voor het seizoen 2024/2025 zijn klaar!

We hebben de indelingen zorgvuldig samengesteld, maar het blijft dus een complexe puzzel. Volgens het selectieprotocol zijn de eerste 2 teams ingedeeld op sterkte en de andere teams voornamelijk op vriendinnen, dus de verzoeken die bij ons zijn doorgegeven. We hopen op uw begrip als er iemand niet precies op de plek terecht is gekomen waar zij graag zou willen maar we zijn tenslotte allemaal lid van dezelfde vereniging.

De nieuwe teamindelingen zijn te vinden op de website van RHC Concordia, www.rhcconcordia.nl.

Rechts boven kun je inloggen op Lisa-team, hiervoor heb je je lidnummer en wachtwoord nodig. Mocht je het wachtwoord zijn vergeten, dan kun je via "wachtwoord vergeten" een tijdelijk wachtwoord opvragen. Onder het tabje "club" en dan onder "documenten" zie je -teamindelingen- en daar vind je dan ook de teamindelingen voor het seizoen 2024/2025. Door in te loggen zijn deze indelingen alleen voor leden van Concordia in te zien, wij houden graag rekening met uw privacy.

Meisjeslijn:

Gezien de beoordelingen die we hebben mogen ontvangen en de uitgebreide selectie door Heren 1 en Dames 1 hebben we de teams bijna allemaal in kunnen delen zonder nog extra selectietrainingen. De MO12, MO14 en MO16 teams zijn dan ook volledig startklaar voor het nieuwe seizoen, er hoeft niemand meer af te vallen. Alleen voor MO18-1 was de keuze niet volledig duidelijk en zal er nog een aantal extra selectiemomenten zijn nadat de groep nog een aantal keren samen heeft getraind de komende weken. 

Jongenslijn:

De jongenslijn geeft dit jaar extra uitdaging en deze indeling wordt dan ook later bekend gemaakt.

De (nieuwe) teams gaan nog 3 weken, 1 keer per week, trainen in de nieuwe samenstelling. Hiervoor komt z.s.m. een schema op de site. 28 juni zijn de laatste trainingen voor de jeugdteams (indien er tot dan voldoende animo is)

Voor vragen en opmerkingen m.b.t. deze teamindeling hebben wij dit jaar weer "10-minuten gesprekjes" ingesteld op donderdag 13 juni vanaf 18:45 uur.

Alleen indien er dringende vragen of opmerkingen zijn met betrekking tot de teamindeling kunt u dus een afspraak maken via [email protected].

 

Wij wensen iedereen alvast een fijne vakantie en kijken uit naar komend seizoen.

TC RHC Concordia