Lid worden

Leuk dat je interesse hebt in een lidmaatschap bij Roermonds Hockeyclub Concordia. Opgericht in 1924 zijn we inmiddels de oudste hockeyclub van Limburg met een rijke historie!

Hockey is voor jong en oud en we verwelkomen je graag als nieuw lid. Of je nu begint met hockeyen in de Jongste Jeugd, of het hockeyen na lange tijd weer wilt oppakken omdat je kinderen bijvoorbeeld ook zijn begonnen met hockey en het weer begint te kriebelen.

Bij Concordia kun je lid worden vanaf 5 jaar. Je begint dan bij de Jongste Jeugd en je leert spelenderwijs de basistechnieken van de sport en gaat vervolgens meedoen met drietallen. Naarmate je ouder wordt, stroom je door naar een zestal, achttal en vanaf 11 jaar speel je in een elftal. Senior word je vanaf 18 jaar. Ben je 35 jaar of ouder, dan kun je meedoen aan het veteranen- of veterinnenhockey. Wil je wel hockeyen maar geen wedstrijden spelen of niet iedere keer? Dan kun je ook kiezen voor een duo lidmaatschap of trimhockey.

Heb je interesse om bij Concordia te komen hockeyen? Neem dan contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen maken voor een eerste kennismaking. Het inschrijfformulier vind je hier. Het lidmaatschap ga je aan voor een geheel seizoen.

Proeftrainingen
Uiteraard kun je ook altijd een aantal proeftrainingen volgen voordat je besluit of je lid wilt worden. Wij zorgen in dat geval voor een stick zodat je die nog niet hoeft aan te schaffen. Trek wel een paar goede sportschoenen aan met profiel zoals hardloopschoenen. Voor het volgen van proeftrainingen kun je contact opnemen met de ledenadministratie via [email protected]. Geef hierbij de volgende gegevens door: je naam, geboortedatum en telefoonnummer. Er wordt vervolgens spoedig contact met je opgenomen!

Informatie over contributie vind je hier. Je kunt ook contact opnemen met de ledenadministratie.